Eerdere bestellingen inzien

Het is mogelijk uw eerder ingediende bestellingen in te zien. U kunt bestellingen van een bepaalde leverancier, locatie en/of tijdspan laten tonen door de Filter.

In dit artikel worden de volgende opties besproken :

Om het overzicht te openen moet u de volgende stappen volgen

• Log in in bestelbox
  • Ga naar tools

• Klik op Historie

Overzicht bekijken

U begint met een overzicht van alle gedane bestellingen. Er worden 20 bestellingen per pagina weergegeven, onderaan de pagina is er naar de volgende en vorige pagina te navigeren.

Printen

Het is mogelijk om al uw orders uit te printen. Hierbij worden alle ordersamenvattingen achter elkaar afgedrukt. Om dit te doen moet er op de print knop worden gedrukt.

Filters toepassen

Het is mogelijk om filters toe te passen op de bestellingen

Voor meer informatie hierover klik hier

Bestellingen in detail bekijken

Om bestellingen in meer detail te bekijken is het mogelijk om er op te klikken

Een scherm opent zoals u deze zou zien voor het indienen van een bestelling in bestelbox, maar zonder de optie nog in te dienen.

In dit nieuwe scherm kun u alle gegevens terug zien.