Filter bestelhistorie overzicht

In het bestelhistorie overzicht is het mogelijk om bepaalde filters toe te passen, er zijn hier een paar opties mogelijk. Om bij het bestelhistorieoverzicht te komen moet er na inlog gegaan worden naar tools. Daar kan het overzicht "historie" worden geopend. Om te filteren moet er op de volgende knop gedrukt worden.

De volgende opties worden hier besproken:

Al deze opties kunnen samen gebruikt worden. Als u vervolgens op 'Toon bestellingen' klikt ziet u onder de Filterselectie de bestellingen verschijnen die aan de eisen voldoen die u heeft ingevoerd.

Filteren op datum

Om bestellingen van een bepaalde periode te bekijken voert u een van- en een tot datum in.

Filteren op leveranciers

Om bestellingen van één of meerdere leveranciers te zien, opent u het 'Selecteer leveranciers' vak. Hier kunt u leveranciers selecteren en deselecteren.

Om alle leveranciers aan of uit te vinken klikt u op de knop 'Alles (de)selecteren'.

Filteren op locaties

Als u meerdere locaties onder uw beheer heeft kunt u hetzelfde doen voor uw locaties.

Zoeken op bestelnummer

Wilt u zoeken op een bestelnummer dan gelden de overige filters niet. U voert het exacte bestelnummer in en het resultaat wordt vervolgens onder de Filterselectie getoond.