Bestelling plaatsten door middel van post URL (OCI)

Indien u al via een extern systeem besteld bij web shops, is het mogelijk om uw bestellingen die via inONE zijn gemaakt terug te sturen naar uw systeem.

Dien u interesse heeft in deze functionaliteit kunt u contact opnemen met de inONE Helpdesk. Deze zal dan zo snel mogelijk de koppeling opstellen die dit mogelijk maakt.

Om dit mogelijk te maken dient u hiervoor per locatie het volgende aan te leveren:

• De URL waarna gepost dient te worden;
  • Username;
  • Password;
  • DebiteurID;
  • LeveranciersID.

Onderstaand een voorbeeld de standaard .XML file die wij kunnen posten naar een URL van uw server.