Instellingen wijzigen

Om aanpassingen te maken in uw account is er een instellingenpagina, in dit artikel wordt uitgelegd hoe deze te vinden is.

Instellingen wijzigen

Wanneer u ingelogd bent via www.bestelbox.nl kunt u instellingen van Bestelbox wijzigen. Hiervoor klikt u eerst links bovenin op het uitklap menu ①

Vervolgens opent de volgende pagina en klikt u op "Instellingen" ②

In dit scherm kunt u naar verschillende instellingen van het bestellen navigeren. Deze zijn opgesommed in de rechter helft van het scherm. Vanuit deze schermen kunt u in een duidelijk overzicht alle aanpassingen maken.

Het wijzigen van de instellingen voor Tools of Menumanger gaat op eenzelfde manier.