Uw persoonlijk startscherm

Wanneer u inlogt op www.bestelbox.nl komt u terecht op de portal, dit is uw persoonlijk startscherm. Van hieruit navigeert u.

De portal is opgebouwd uit een aantal verschillende onderdelen:

• Balk bovenin: Hier zijn knoppen terug te vinden voor het menu en de terugknop
  • Leveranciers: Een overzicht van uw leveranciers, toevoegen van leveranciers kan hier ook
  • Historie: Een overzicht van uw eerdere bestellingen
  • Tools: raadpleeg de Tools-pagina, hier kunt u meer historie, de facturen en de analyse pagina vinden.
  • Reclamebanner: Nieuws van inONE
  • Mededelingen en nieuws: actuele berichten van leveranciers en belangrijke informatie m.b.t. Bestelbox kunt u hier vinden
  • Help knop: U kunt hier zoeken in artikelen in de knowledgebase, daarnaast kunt u daar ook uw vraag aan inONE stellen.

Terugkeren naar dit scherm kan op elk gewenst moment, hiervoor klikt u op het inONE logo.