Benodigdheden voor bestellen met bestelbox

Indien uw leverancier is aangesloten bij Bestelbox kunt u gebruik maken van het online bestelsysteem. Dit artikel is bedoeld voor iedereen die met Bestelbox gaat starten, of wil gaan starten.

Wat heb ik nodig om te kunnen starten?

• Minimaal één bij Bestelbox aangesloten leverancier
  • Een PC, laptop, tablet of smartphone met internet verbinding
  • Gegevens om in te kunnen loggen op www.bestelbox.nl

Hoe weet ik of mijn leverancier is aangesloten op Bestelbox?

Indien uw leverancier is aangesloten op Bestelbox kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met uw leverancier; hij informeert u dan meteen over de vervolgstappen.

• Let erop dat niet alle bij ons aangesloten leveranciers dit ook aankondigen op hun website.
  • Leveranciers met een eigen bestelsysteem bieden hun klanten vaak de mogelijkheid om ook via Bestelbox te laten bestellen.
  • Meer leveranciers online = meer bestelgemak voor u als klant.

Hoe kom ik aan inloggegevens?

Wanneer u gaat starten met online bestellen wordt er telefonisch contact met u opgenomen. U ontvangt van ons de inloggegevens alsmede een korte training, dit kan desgewenst telefonisch of bij u op locatie.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Bestelbox?

Bestelbox is een dienst die wordt aangeboden door uw leverancier(s), voor de besteller zijn hier geen kosten aan verbonden.
Eventueel is het mogelijk dat de leverancier klantspecifieke afspraken hanteert zoals bijvoorbeeld een minimale bestelhoeveelheid.