Foto's en specificaties van producten bekijken

Bent u op zoek naar aanvullende informatie over uw producten? Klik dan op het vraagteken icoontje achter desbetreffend product.

Pop-up met aanvullende informatie:

• Artikelnummer
  • Productnaam
  • Indeling van het product op categorie
  • Besteleenheid
  • Allergenen informatie
  • Ingrediënten
  • Voedingswaarde
  • Extra informatie van de leverancier

Let op!
De pop-up toont alleen de door de leverancier beschikbaar gestelde informatie

Wel/geen afbeelding bij product:

Leveranciers kunnen productfoto's tonen bij hun producten. Wanneer u een nieuwe dagbestelling aanmaakt kunt u ervoor kiezen om deze te laten tonen.
Deze optie is per keer aan of uit te zetten.

• Log in met uw gegevens op www.bestelbox.nl
  • Selecteer de leverancier bij wie u wilt bestellen
  • Maak een nieuwe dagbestelling aan of ga verder met een actieve dagbestelling
  • Kies leverdatum
  • Kies Extra informatie: "Ja" of "Nee" voor weergave met of zonder foto's
  • Bestelbox slaat uw gewijzigde instellingen automatisch op

Met Afbeeldingen

Zonder Afbeeldingen