Een openstaande bestelling verwijderen

In dit artikel leggen wij uit hoe u uw bestelling uit het systeem verwijdert. Hiermee worden alle artikelen in de winkelwagen gewist en kunt u beginnen met een nieuwe, blanco, bestelling.

Stap 1: Klik op 'Toon winkelwagen'
Klik de op de knop 'Toon winkelwagen' om de producten te bekijken die zich in uw winkelwagen bevinden. De teller geeft aan hoeveel producten er momenteel zijn klaargezet.

Stap 2: Klik op 'Verwijder'
Controleer de producten in uw winkelwagen. Bent u zeker van dat u deze wenst te verwijderen, klik dan op de knop 'Verwijder' linksboven in het scherm.

Stap 3: Bevestig 'Verwijderen'
Om er zeker van te zijn dat er geen vergissingen zijn gemaakt, vragen we u om de actie nogmaals te bevestigen.

De winkelwagen is geleegd en u wordt doorverwezen naar de inONE Portal.