Leveranciers toevoegen aan Bestelbox

In dit artikel laten we u zien hoe u al uw leveranciers aan Bestelbox kunt toevoegen.
We onderscheiden 2 soorten leveranciers:

• Leveranciers die bij Bestelbox zijn aangesloten
  • Leveranciers die NIET bij Bestelbox zijn aangesloten

Leveranciers die bij bestelbox aangesloten zijn

Leveranciers die bij bestelbox aangesloten zijn, kunt u niet zelf toevoegen. Hier hebben wij een aanvraag van de leverancier nodig. Neem daar voor contact op met uw leverancier.

Leveranciers die NIET bij Bestelbox zijn aangesloten

U kunt gebruikmaken van alle Bestelbox-functionaliteiten zoals het bekijken van het totaalassortiment en de Bestelbox-app als de leverancier bij bestelbox is aangesloten.

Het toevoegen van nieuwe leveranciers kan op 2 manieren:

• knop toevoegen leveranciers
  • Instellingen

Knop toevoegen leveranciers

Om leveranciers toe te voegen klik op 'Toevoegen leveranciers'

In het scherm dat zich opent ziet u bij wie u op dit moment besteld via Bestelbox, de lege velden kunt u gebruiken om uw overige leveranciers in te vullen.

Instellingen

•  Klik op instellingen

• Klik op bestelbox

• Klik op mail bestellen

Hier kunt u de overige leveranciers opgeven en aangeven of het een maillevernacier is. Voor meer informatie over mailbestellen klik hier