Importeren van Prijsafspraken

Prijsafspraken kunnen als .csv-bestand worden ingelezen in Analysebox door middel van de functie 'Importeer Prijsafspraken'.

Het importeren van Prijsafspraken is op dit moment beperkt mogelijk, d.w.z. dat deze functie nog niet beschikbaar is voor alle klanten. Indien u Prijsafspraken wilt importeren, neemt u dan contact met ons op.

De pagina is te bereiken door in de url de volgende pagina op te vragen: AnalyseBox.nsf/importAgreements.xsp.
Het onderstaande scherm verschijnt in beeld:

In dit scherm dient de leverancier gekozen te worden  en het bestand moet geselecteerd worden. Als hierna op de knop importeer wordt geklikt, wordt het geselecteerde bestand geïmporteerd. Als de import klaar is, wordt een samenvatting van de import weergegeven. Het is op dit moment nog niet mogelijk om een overzicht te maken van de afzonderlijke regels (overzichten moeten nog gemaakt worden).

Nu kunnen alleen nog csv bestanden geïmporteerd worden. Zie deze link voor een voorbeeld voor het format: prijsafspraakimport.csv. De naamgeving van de kolommen is zeer belangrijk. Als deze niet overeenkomen, wordt het bestand niet geïmporteerd.