Voorraad inventarisatie aanmaken

In dit artikel word beschreven hoe een inventarisatie aangemaakt moet worden. De volgende stappen moeten worden uitgevoerd om bij het formulier te komen waar u een inventarisatie aan kan maken.

• Log in op www.bestelbox.nl met u logingegevens.
  • Klik op Tools

• Klik op voorraad

Vervolgens klikt u op ‘Nieuwe voorraad registratie’  voor het invoeren van de inventarisatie aantallen.

Selecteer een leverancier en klik vervolgens op ‘Nieuwe voorraad registratie’

Het inventariseren werkt hetzelfde als het Bestellen, u kunt gebruik maken van uw persoonlijke lijsten , het totaal assortiment  en de zoek om alle artikelen die u wilt inventariseren terug te vinden. Wanneer u klaar bent met de inventarisatie moet u de volgende stappen uitvoeren:

• klik op voorraad registratie

• Kies eventueel de inventarisatienaam en klik op opslaan