Routelijsten

Het bestelsysteem van inONE biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van routelijsten.
Een routelijst bestaat uit een lijst van vaste leverdata die je kunt toekennen aan een of meerdere klanten.

Let op!
Voordat je routelijsten kunt gebruiken dient eerst de routelijstmodule geactiveerd te worden.
Neem hiervoor contact op met inONE Support.

Instellen van Routelijsten

Zodra de routelijstmodule geactiveerd is, kun je routelijsten (2) gaan instellen via het zij-menu onder de tab [Bestellingen] (1). 2017-12-19_21h56_40.png

In het routelijstoverzicht kun je nieuwe routelijsten aanmaken (1) en/of bestaande routelijsten aanpassen (2).

Open een routelijst of maak een nieuwe routelijst aan:2017-12-19_22h01_53.png

In dit scherm kun je:
- de naam van de routelijst aanpassen (1)
- data verwijderen (2) (data in het verleden worden automatisch verborgen voor de klant)
- extra data toevoegen (3)
- de routelijst verwijderen als deze niet meer gebruikt wordt (4).

Routelijst(en) toekennen aan klanten

Via het [Klanten]-overzicht kun je routelijsten toekennen aan klanten:

Klik op de link [Instellingen] behorend bij de klant en selecteer een of meerdere routelijsten.

Tijdens het bestellen zal aan de klant een selectielijst van leverdata worden getoond:

Wanneer wordt de routelijst NIET getoond?

• Indien je GEEN routelijst toekent zal de standaard datumbox getoond worden aan de klant.
  • Indien de routelijst(en) geen datum in de toekomst bevat(ten) zal de standaard datumbox getoond worden aan de klant. Zorg er dus voor dat je de routelijst(en) tijdig voorziet van toekomstige data!