Centraal beheer Menu's en Recepturen

Vanuit het management account is het mogelijk om te bepalen wat managed accounts mogen inzien. De managed accounts hebben altijd toegang tot de ingrediënten en halffabricaten die zijn aangemaakt in het management account.
Deze kunnen ze alleen bekijken en niet bewerken.

Recepturen aangemaakt vanuit de manager zijn niet standaard zichtbaar voor de managed accounts. In het manager dashboard kun je beheren welke recepturen zichtbaar zijn.

Er zijn 2 opties:

1. Toon alleen recepturen die voorkomen op menukaarten die beschikbaar zijn voor het account.
  2. Toon alle recepturen die in het management account staan.

Door de vakjes in de laatste kolom aan te zetten hebben die accounts optie 1, alleen recepturen die voorkomen op hun menukaarten. Wanneer de optie is uitgezet hebben de accounts toegang tot alle recepturen.

Het kan voorkomen dat reeds bestaande ingrediënten en halffabricaten niet beschikbaar zijn op de managed accounts. Dit komt omdat het in oudere versies van de module is aangemaakt. Je kunt zien om welke gegevens dit gaat door in het filteroverzicht het filter "Koppel status" te gebruiken.

Met dit filter kun je tonen welke gegevens moeten worden bijgewerkt. Dit filter staat in alle modules. Houd er rekening mee dat het een aantal seconden kan duren voordat de gegevens worden getoond.

CBMR_3.png Als je bijvoorbeeld een receptuur wilt bijwerken dan klik je op het receptuur zodat je de receptuurpagina ziet. Bovenin het scherm staat een icoontje van een winkeltje. Wanneer je op dit winkel-icoontje klikt, deel je het receptuur met alle managed accounts. Afhankelijk van de instellingen in het managers dashboard hebben deze daarna wel of geen toegang tot het receptuur.

Wanneer een menukaart, receptuur, ingrediënt of halffabricaat reeds is gekoppeld aan alle locaties zal het winkel-icoontje niet verschijnen.

Tip: houd rekening met de instellingen van de filters na het bijwerken.