Follow

Deli XL allergenen import for Menumanager

Bent u klant van Deli XL en wenst u binnen Menumanager gebruikt te maken van Deli XL? Dan kun u via de helpdesk van inONE hiervoor een verzoek indienen.

Zodra de koppeling met Deli XL voor u is geactiveerd, kunt u (handmatig) de allergenen informatie importeren in Menumanager.

Uitganspunten allergenen weergave in Bestelbox en Menumanager:

- Allergenen informatie uit PSinFood is leidend t.o.v. handmatig geïmporteerde allergenen informatie afkomstig van DeliXL. De PSinFood allergenen informatie wordt automatisch in uw assortiment ingeladen.

- Alleen allergenen informatie van artikelen uit uw Deli XL bestellijsten kan worden geImporteerd in Menumanager. (de export afkomstig uit delixl is alleen opgebouwd uit uw bestellijst artikelen)

Procedure

1. Maak een allergenen export binnen Deli XL door binnen uw bestellijst op "Export allergenen naar Excel" te klikken.

2. Sla het bestand op een logische locatie op op uw PC.

3. Open de Menumanager en ga naar op instellingen. Let op! U dient management rechten te hebben op het DeliXL assortiment om deze import uit te kunnen voeren.

4. Klik op "Deli XL allergenen import"

5. Selecteer uw allergenen export bestand en klik op "Verwerken". De allergenen informatie zal nu binnen Menumanager worden geïmporteerd.

LET OP! Na enkele uren is de allergenen informatie pas zichtbaar in MenuManager.

Q&A importeren DeliXL allergenen informatie.

Ik zie geen allergenen informatie bij mijn artikel in menumanager voor product nr xxxxx;

1. Heeft u het artikel toegevoegd aan uw persoonlijke bestellijst op de site van DeliXL?

2. Heeft u een nieuwe allergenen export gemaakt op de site van DeliXL en deze geïmporteerd in Menumanager en ziet u het artikel nummer staan in het allergenen bestand?

3. Is het langer dan 4 uur geleden dat u deze allergenen import heeft gedaan? Het tonen van allergenen informatie in Menumanager neemt enkele uren in beslag.